- 2 l apa
- 1 l bors
- 1 kg carne de vaca
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 1/2 telina
- 1 mana fasole pastai
- 1/4 varza mica
- 2 cartofi
- 2 rosii
- 1 legatura de marar
- 1legatura de patrunjel
- 1 legatura de leustean
- sare
Mod de preparare:
- Taie carnea de vaca in bucati potrivite si pune-o la fiert într-o oala cu apa. Cand incepe sa fiarba, aduna spuma de cate ori este nevoie, dupa care presara sare.
- Adauga apoi tot zarzavatul taiat marunt, fasolea tucara taiata bucati si spre sfarsit varza, cartofii si rosiile, sau o lingura cu bulion de rosii. Lasa sa fiarba cat trebuie, fara sa se sfarame zarzavatul.
- Separat, fierbe 1 l de bors, dupa care strecoara-l si toarna-l in oala in care fierbe zarzavatul.
- Adauga apoi frunze de leustean, patrunjel si de marar tocat marunt. Potriveste gustul de sare si mai lasa sa mai dea cateva clocote.
- Drege ciorba cu 2 linguri cu smantana batuta bine cu un galbenus. E multa mai de licioasa!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu